Νέο Fiat 500 Riva είναι «το μικρότερο γιοτ στον κόσμο»

Το νέο Fiat 500 Riva αποτελεί μια νέα έκδοση του μίνι ιταλικού μοντέλου δημιουργημένο σε συνεργασία με την Riva, μια θρυλική μάρκα στο ναυτικό κόσμο, συνώνυμη της κομψότητας και του ιταλικού στιλ. Το 500 Riva διαθέτει μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ συνολικά θα διατεθούν 500 οχήματα σε χάτσμπακ και κάμπριο.

Εξωτερικά, διακρίνεται από το χρώμα «Sera Blue» που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το αμάξωμα του 500 Riva και είναι ίδιο με εκείνο του ταχύπλοου Aquariva Super. Επίσης, ξεχωρίζουν τα νίκελ καλύμματα των καθρεπτών, οι εξωτερικές χειρολαβές και η μάσκα, η λεπτή πράσινη γραμμή περιμετρικά του αμαξώματος, τα λογότυπα «Riva» και οι 20 ακτινών 16άρες ζάντες με μπλε φινίρισμα.

Μοναδική εικόνα διαθέτει και το εσωτερικό του Fiat 500 Riva, όπου κυριαρχούν τα διακοσμητικά από ξύλο σφενδάμου, τα ίδια που χρησιμοποιούνται και στο γιοτ Riva, στο ταμπλό, επιλογέα ταχυτήτων και στο τιμόνι. Την πολυτελή εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους οι δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, στις πόρτες και στο τιμόνι. Επιπλέον, πίσω από το χειρόφρενο υπάρχει μια αριθμημένη πλακέτα.

Για την κίνηση του Fiat 500 Riva υπάρχουν όλα τα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Αρχικός βενζίνης είναι ο 1.2 Fire των 69 ίππων και κατόπιν ο TwinAir 0.9 λτ. με 85 HP και 105 HP, ενώ στους ντίζελ υπάρχει ο 1.3 Multijet 95 HP.

Get it on Google Play Download on the App Store