Νέο Ford Transit Courier με χώρο φόρτωσης 2,3 κ.μ.

Το νέο μικρό van Ford Transit Courier κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων του Μπέρμινχαμ και παρουσιάζει μοντέρνα στοιχεία στην εμφάνισή του εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό, θυμίζοντας κατά πολύ το επιβατικό Tourneo Courier, στο οποίο άλλωστε βασίζεται (παγκόσμια πλατφόρμα κατηγορίας B).

Σύμφωνα με την Ford, το νέο Transit Courier μήκους 4,16 μέτρων προσφέρει τον καλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του. Η χωρητικότητά του είναι 2,3 κυβικά μέτρα, το μέγιστο μήκος φόρτωσης ξεκινά από τα 1,6 μέτρα και φτάνει έως τα 2,59 μέτρα και το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται στα 660 κιλά. Την πρακτικότητα ενισχύουν με την σειρά τους οι μεγάλες συρόμενες πλαϊνές πόρτες, τα έξι σημεία πρόσδεσης στον χώρο φόρτωσης με τον LED φωτισμό, οι χώροι για έγγραφα και μικροαντικείμενα κ.α.

Το νέο Transit Courier θα είναι διαθέσιμο με τον 1.0 EcoBoost κινητήρα των 100 ίππων και τους ντίζελ των 1.5 και 1.6 λίτρων απόδοσης 75 και 95 ίππων αντίστοιχα. Στον εξοπλισμό του προσφέρονται το σύστημα πολυμέσων SYNC, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESC, περιοριστής ταχύτητας και όλο το γνωστό «πακέτο» στοιχείων ανέσεων και ασφάλειας. 

Get it on Google Play Download on the App Store