Νέα Ford Transit Custom Black Edition και Custom Sport

Η Ford αποκάλυψε παράλληλα με το νέο Fiesta και αποκλειστικές, νέες εκδόσεις του Transit Custom που προσφέρουν στους επαγγελματίες οδηγούς και σπορτίφ στιλ.


Το νέο Transit Custom Black Edition van διατίθεται με χρωματικούς συνδυασμούς που κάνουν αντίθεση με την οροφή, τα καλύμματα καθρεπτών, την ποδιά και τις πλαϊνές λωρίδες, ενώ εξοπλίζεται με μοναδικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017, ενώ θα διατεθούν μόλις 1.000 μονάδες σε όλη την Ευρώπη. Όλα τα Transit Custom Black Edition έχουν κοντό μεταξόνιο, αμάξωμα με στάνταρ οροφή και βασίζονται στην έκδοση 290 Trend που περιλαμβάνει το νέο 2λιτρο EcoBlue diesel 170 ίππων με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και αναβαθμισμένο σετάρισμα πλαισίου από τη σειρά Sport.

Δείτε ακόμα: Νέα τεχνολογία της Ford «αποκρούει» τους πλάγιους ανέμους

Η σειρά Transit Custom Sport με τις χαρακτηριστικές λωρίδες στο καπό διατίθεται τώρα με πολύ μεγαλύτερη γκάμα αμαξωμάτων (van, kombi και double-cab-in-van σε εκδόσεις με κοντό και μακρύ μεταξόνιο). Εξωτερικά ξεχωρίζει από τις αποχρώσεις Race Red, Deep Impact Blue και Frozen White με αντιθέσεις σε Jet Black, και Absolute Black με αντιθέσεις σε Race Red. Επίσης, ξεχωρίζει από τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα πλαϊνά προστατευτικά και τις ζάντες αλουμινίου των 17 ή 18 ιντσών. Το σπορ πακέτο περιλαμβάνει επίσης μερικώς δερμάτινο σαλόνι και το πακέτο συνδεσιμότητας Ford SYNC και η κάμερα οπισθοπορείας.

Για την κίνηση του Transit Custom Sport υπάρχει ο EcoBlue diesel των 170 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με νέο 6τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο SelectShift. Αλλαγές έχουν γίνει και στις αναρτήσεις με την τοποθέτηση παχύτερης αντιστρεπτικής δοκού, νέων ελατηρίων και αμορτισέρ. Η σειρά Transit Custom Sport διατίθεται τώρα για παραγγελία, με παράδοση την άνοιξη του 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store