Νέα Ford Mustang με πολλές αλλαγές και 10 ταχύτητες (+video)

Η Ford παρουσίασε την σημαντικά αναβαθμισμένη Ford Mustang με πολλές αλλαγές σε σχεδίαση, τεχνολογία και σε τεχνικό επίπεδο, ενισχύοντας περεταίρω τα δυναμικά της χαρακτηριστικά και την συνολική της εικόνα.


 

Ξεκινώντας από την εξωτερική σχεδίαση της ανανεωμένης Mustang, οι περισσότερες αλλαγές συναντώνται στο εμπρός άκρο. Εκεί επανασχεδιάστηκαν τα φωτιστικά σώματα, η μάσκα, ο προφυλακτήρας, τα φτερά, οι καθρέπτες και το καπό, ενώ για πρώτη φορά εφοδιάζεται με all-LED εμπρός φώτα. Στο πίσω μέρος συναντώνται νέου σχεδιασμού φώτα LED, νέος προφυλακτήρας και αεροτομή στο τελείωμα του καπό.

Δείτε ακόμα: Παππούς 97 ετών αγόρασε νέα Ford Mustang GT! (+video)

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου σπορ κουπέ Ford έχει βελτιωθεί η ποιότητα, ενώ η πιο σημαντική αλλαγή αφορά το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων με την οθόνη LCD των 12 ιντσών. Οι ενδείξεις αλλάζουν ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο οδηγός (normal, sport και track). Παράλληλα μέσω του νέου συστήματος MyMode με λειτουργία μνήμης, δίνεται η δυνατότητα στον οδηγό να αποθηκεύσει τις αγαπημένες του ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης.

Σε όλες τις εκδόσεις της ανανεωμένης Mustang τοποθετήθηκαν νέα αμορτισέρ και νέοι ελαστικοί σύνδεσμοι στην πίσω ανάρτηση για καλύτερο έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Νέο προαιρετικό στοιχείο αποτελεί η ρυθμιζόμενη η ανάρτηση MagneRide.

Όσον αφορά τους κινητήρες, η Ford κατήργησε τον 3.7 λτ. V6, διατήρησε τον 2.3 λτ. EcoBoost και βελτίωσε τον 5.0 λτ. V8. To οκτακύλινδρο μηχανικό σύνολο διαθέτει περισσότερη ισχύ και φτάνει πιο υψηλές στροφές. Αναβαθμισμένο είναι και το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων προσφέρεται και με τους δύο κινητήρες, αντικαθιστώντας το παλαιότερο 6τάχυτο.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη Ford Mustang GT για τη γερμανική αστυνομία

Η διάθεση της ανανεωμένης Mustang αργεί ακόμα, αφού στη Βόρεια Αμερική θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Get it on Google Play Download on the App Store