Αποκάλυψη της νέας Ford Mustang Cabrio

Η Ford έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγα λεπτά τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για την ανανεωμένη Mustang Cabrio, η οποία έρχεται με τις ίδιες αισθητικές αλλαγές σε προφυλακτήρες, φώτα, φτερά, καθρέπτες και καπό, όπως και η κουπέ έκδοση του αμερικάνικου μοντέλου.


Αντίστοιχα, στο εσωτερικό συναντούμε τον ίδιο νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών, ενώ υπάρχει το σύστημα MyMode με λειτουργία μνήμης, που επιτρέπει στον οδηγό να αποθηκεύσει τις αγαπημένες του οδηγικές ρυθμίσεις. Παράλληλα, ενισχύονται και τα συστήματα ασφαλείας με την προσθήκη συστήματος υποβοήθησης για αποφυγή σύγκρουσης με αναγνώριση πεζού.

Διαβάστε ακόμα: Νέες Ford Mustang Black Shadow Edition και Blue Edition

Στους κινητήρες, όπως και στην κουπέ Mustang, έτσι και στην ανανεωμένη Mustang Cabrio θα έχουμε τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του 2,3 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα EcoBoost και του 5λιτρου V8, χωρίς προς το παρόν να ανακοινώνονται οι αποδόσεις τους.

Το παρών δίνουν και στην «ανοιχτή» Mustang το νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Magneride, αλλά και η νέα εξάτμιση με σύστημα ενεργών βαλβίδων, που δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του παραγόμενου ήχου.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένη Ford Mustang GT για τη γερμανική αστυνομία

Η ανανεωμένη Ford Mustang Cabrio θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στις Η.Π.Α. μαζί με την κουπέ το Φθινόπωρο, έχοντας παράλληλα τρία νέα διαθέσιμα χρώματα στην παλέτα της και 12 συνολικά.

Get it on Google Play Download on the App Store