Νέο Ford Focus RS Limited Edition με μπλοκέ διαφορικό (+video)

Η Ford θέλοντας να δημιουργήσει ένα Focus RS για τους –ακόμα πιο– φανατικούς της οδήγησης, παρουσίασε το νέο, περιορισμένης παραγωγής Focus RS Limited Edition. Κύριο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου αποτελεί η προσθήκη μηχανικού μπλοκέ διαφορικού της Quaife για τους εμπρός τροχούς, που αναμένεται να μεγιστοποιήσει την πρόσφυση του τετρακίνητου μοντέλου.


 

Για πρώτη φορά επίσης σε Focus RS, η Ford προσφέρει το νέο RS Limited Edition σε κόκκινο χρώμα, εκτός από το χαρακτηριστικό μπλε του RS. Παράλληλα, η νέα έκδοση ξεχωρίζει με τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, την μαύρη οροφή και την επίσης μαύρη πίσω αεροτομή. Στάνταρ είναι και οι αντίστοιχης απόχρωσης σφυρήλατες ζάντες των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Focus RS Limited Edition, η Ford έχει τοποθετήσει carbonεπενδύσεις στο χειρόφρενο, στα οργανάκια του ταμπλό και στα «μπράτσα» των θυρών. Στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνεται και το πακέτο RS2, το οποίο διαθέτει θερμαινόμενους καθρέπτες, τιμόνι και καθίσματα Recaro, αλλά και Navi με φωνητικές εντολές.

Συνολικά η Ford θα κατασκευάσει 1.500 μόνο μονάδες του νέου Focus RS Limited Edition, οι 1.000 εκ των οποίων θα διατεθούν στην αγορά των Η.Π.Α. και οι 500 στον Καναδά. Στην Ευρώπη η Ford θα προσφέρει όλες τις παραπάνω αλλαγές εκτός του κόκκινου αμαξώματος μέσω του προαιρετικού πακέτου Option Pack. Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνονται επίσης 4πίστονες δαγκάνες της Brembo σε μπλε χρώμα με το λογότυπο της εταιρείας και μπλε λεπτομέρειες στα καθίσματα.

Διαβάστε ακόμα: 

Δοκιμή Ford Focus 1.0 EcoBoost ST-Line 

Ο φοβερός ήχος του Ford Focus RS (+video) 

0-150 χλμ./ώρα με Ford Focus RS και Launch Control (+video)

 


 

Get it on Google Play Download on the App Store