Νέο Ford Edge ισχυρότερο από ποτέ με 335 PS

Το Ford Edge είναι το μεγάλο SUV της αμερικάνικης μάρκας, το οποίο έχει καταγωγή από Βόρεια Αμερική και το δείχνει με την εμφάνισή του και τις διαστάσεις του. Πλέον η Ford το υπέβαλλε σε ένα facelift, το οποίο έφερε αισθητικές αλλαγές αλλά και νέα έκδοση ST.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία για το 2017

Το ανανεωμένο Ford Edge λοιπόν, περιλαμβάνει νέα μάσκα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και καπό, στάνταρ φώτα LED και διχρωμία με μαύρη ένθεση στο πίσω καπό.

Η έκδοσης που τραβάει τα βλέμματα όμως στην ανανέωση του Ford Edge είναι η ST, καθώς είναι η πρώτη φορά που το μεγάλο SUV θα το δούμε με τα συγκεκριμένα λογότυπα. Το Ford Edge ST λοιπόν έχει να επιδείξει σχεδιαστικές αλλαγές στο αμάξωμα, ζάντες με νέο σχεδιασμό ειδικά για την περίσταση, μαρσπιέ με σήμα ST και πινελιές ST στο εσωτερικό.

Μάλιστα το Ford Edge ST δεν θα είναι απλώς μια σπορ έκδοση αλλά ένα ικανό αυτοκίνητο με εξαιρετικές επιδόσεις, χάρη στον 2.7 λτ. biturbo V6 βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό του, ο οποίος αποδίδει 335 ίππους και 475 Nm ροπής και συνδυάζεται με 8αρι αυτόματο κιβώτιο για να μεταδοθεί η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Διαβάστε ακόμη: Κληρονόμησαν αχυρώνα με 60 κλασικά αυτοκίνητα εξωπραγματικής αξίας

Αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως είναι και το ταχύτερο Edge που έχει κατασκευαστεί ποτέ, ενώ θα διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store