Ford Fiesta ST 235 ίππων από την Loder1899

Η Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Loder1899 έχει ασχοληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τα αυτοκίνητα της Ford με το Fiesta ST να αποτελεί το τελευταίο της δημιούργημα. Το μικρό Fiesta στην πιο σπορ έκδοσή του αποκτά ακόμα πιο δυναμικό παρουσιαστικό μέσω των νέων προφυλακτήρων και των πλαινών μασπιέ, ενώ το αισθητικό πακέτο της Loder1899 περιλαμβάνει και νέες ζάντες σπορ σχεδίασης 18 ιντσών. Aυτό το αισθητικό πακέτο μάλιστα μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα Fiesta Mk7 αναδεικνύοντας τον δυναμισμό τους.

Αυτό όμως που κάνει ακόμα πιο ειδικό το Fiesta ST της Loder1899 είναι το πακέτο μηχανικής βελτίωσης το οποίο ανεβάζει την απόδοσή του 1.6 λίτρων EcoBoost κινητήρα από τους 182 ίππους στους 235 με την διαθέσιμη ροπή να ανέρχεται στα 335 Νm. Αυτή η αύξηση της ισχύος και της ροπής προέρχεται από το νέο φίλτρο αέρα (της Κ&Ν) την νέα εξάτμιση, το μεγαλύτερο intercooler (της mountune) και το νέο πρόγραμμα του εγκεφάλου του Fiesta ST.

Παράλληλα η Loder1899 προσφέρει και αναβαθμισμένο setup ανάρτησης και φρένων προκειμένου να βελτιωθεί συνολικά το Fiesta ST και να μπορεί να διαχειριστεί με ασφάλεια την σημαντικά αυξημένη απόδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store