Σπορτίφ Ford B-MAX Colour Edition 1.0 λτ. EcoBoost 140 PS

Το μικρό πολυχρηστικό μοντέλο Ford B-MAX αποκτά την πιο σπορτίφ έκδοσή του B-MAX Colour Edition σε συνδυασμό με τον ισχυρότερο κινητήρα 1.0 λτ. EcoBoost των 140 ίππων. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις Ευρωπαϊκές αγορές από την ερχόμενη άνοιξη, ενώ οι αγοραστές του θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 10 χρωμάτων αμαξώματος με οροφή και καθρέπτες σε διαφορετική απόχρωση.


Επιπλέον, το B-MAX Colour Edition εξοπλίζεται με μοναδικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προαιρετικά προσφέρονται μαύρες, μαζί με επίσης μαύρη γυαλιστερή μάσκα, μαύρες προστατευτικές ποδιές εμπρός – πίσω, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και σκουρόχρωμα κρύσταλλα.

Στο εσωτερικό περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων SYNC με φωνητικές εντολές, την προαιρετική οθόνη των 5 ιντσών, σύστημα πλοήγησης και με ραφές καφέ απόχρωσης στα καθίσματα, τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και πατάκια.

Ο δυνατός 3κύλινδρος turbo κινητήρας 1.0 λτ. EcoBoost των 140 ίππων, ο οποίος εφοδιάζει ακόμα τα Fiesta Red/Black Edition (διαβάστε τη δοκιμή), επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,4 δλ. Σε συνδυασμό και με το στάνταρ Auto-Start-Stop η κατανάλωση ανέρχεται στα 5,0 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 116 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store