Hyundai i10 1.1 μεταχειρισμένο

Ένα από τα best seller μίνι αυτοκίνητα, το σημαντικά αναβαθμισμένο -σε σχέση με το Atos- Hyundai i10, χαρακτηρίζεται σχεδιαστικά από το γεμάτο καμπύλες αμάξωμά του και το εσωτερικό του. Σε αυτό η ποιότητα κατασκευής είναι προσεγμένη και δεν θυμίζει κάποιο οικονομικό σε τιμή αυτοκίνητο πόλης, ενώ παράλληλα προσφέρει αρκετά καλούς χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (225 λίτρα).

Η ευκολία που παρέχει στην οδήγηση και στους χειρισμούς γενικότερα το κάνουν «παιχνίδι» στα χέρια ενός οδηγού, ο οποίος θα εκτιμήσει ακόμα την ψηλή θέση οδήγησης, τους μεγάλους εξωτερικούς καθρέπτες και την βολική θέση του επιλογέα των ταχυτήτων. Επίσης το i10 είναι σε θέση να κινηθεί με ασφάλεια εντός και εκτός πόλεως, όπου ο κινητήρας των 1.1 λίτρων επαρκή για να το κινήσει σε αξιοπρεπείς ρυθμούς.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 1 αερόσακος, υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο τιμόνι, 2 ηλ. παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, a/c και ηχοσύστημα.

Μέση τιμή: 5.000 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ, Τεκμήριο: 2.800 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.086 κ.εκ., Ισχύς: 67/5.500 ps/σ.α.λ., Ροπή: 98/2.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 15,6 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 5,0 λτ./100 χλμ.  

(+) Αξιοπιστία, χώροι, εργονομία, άνεση, ποιότητα

(-) Θόρυβος κινητήρα στις υψηλές στροφές, σκληρά καθίσματα, λίγοι αποθηκευτικοί χώροι, ένας μόνο αερόσακος στην αρχική έκδοση

Get it on Google Play Download on the App Store