Πολλά βελτιωμένα νέα Honda στην έκθεση SEMA

Για την προσεχή έκθεση SEMA Show που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας μεταξύ 1-4 Νοεμβρίου, η Honda ετοίμασε μια σειρά από βελτιωμένα μοντέλα της, ενώ ντεμπούτο θα κάνει για τη Βόρεια Αμερική το νέο Civic Type R Prototype, που είδαμε στην Έκθεση του Παρισιού. Συνολικά θα παρουσιαστούν εννιά διαφορετικά Civic, τέσσερις τροποποιημένες εκδόσεις του pickup Ridgeline, το αγωνιστικό Civic που τρέχει στο Indianapolis 500, αλλά και μοτοσικλέτες.

Βασικός πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το πρωτότυπο νέο Civic Type R, που δείχνει σε μεγάλο βαθμό το αυτοκίνητο παραγωγής του 2017. Τον άκρως δυναμικό του σχεδιασμό με το πολεμικό ύφος ενισχύει με την σειρά του και το σκούρο σατινέ χρώμα, καθώς και τα διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Τα υπόλοιπα Civic που θα παρουσιαστούν στην έκθεση SEMA είναι το νέο Civic Hatchback με αξεσουάρ της Honda, το αγωνιστικό Civic Coupe GRC Competitive Race Car του 2016 Global Rallycross, το Civic Coupe Racing Concept, το εμπνευσμένο από το video game SEGA Sonic Civic Sedan, το Civic Body-In-White που προορίζεται για ερασιτεχνικές αγωνιστικές ομάδες, το Civic Coupe aLL STaR Performance / Tjin Edition με το κίτρινο χρώμα για αγώνες δρόμου, το Civic Coupe / MAD Industries με το μπλε χρώμα και το Civic Sedan Meguiars Build – Civic X Concept με τα σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το Ridgeline Black Edition με τη μαύρη περλέ μεμβράνη, τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις μαύρες ζάντες των 22 ιντσών και τη μοτοσικλέτα CB500F τοποθετημένη στον χώρο φόρτωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store