Η Honda δίνει εξηγήσεις για το ρεκόρ στο Nurburgring (+videos)

Λίγες ημέρες πριν η Honda ανακοίνωσε τον θρυλικό χρόνο ρεκόρ για προσθιοκίνητα στο Nurburgring, του νέου Honda Civic Type R επαναφέροντάς το στην κορυφή, αποκαθηλώνοντας ταυτόχρονα το VW Golf GTI Clubsport. Αυτή τη φορά δίνει εξηγήσεις για το κατόρθωμά της.

Εξηγήσεις τις οποίες παρουσιάζει αναλυτικά μέσα από δύο videos, στα οποία θα δούμε τόσο το αυτοκίνητο όσο και τους μηχανικούς της να μας μιλάνε για την επιτυχημένη προσπάθειά τους.

Θυμίζουμε πως το νέο Honda Civic Type R γύρισε στην πράσινη κόλαση σε 7.43:8 δλ.και ήταν εξοπλισμένο με rollcage, το οποίο πάντως σύμφωνα με την Honda δεν προσέφερε επιπλέον ακαμψία. Μάλιστα αφαίρεσαν το πίσω κάθισμα και το σύστημα πολυμέσων για να είναι το αυτοκίνητο στο ίδιο βάρος, που είχε και χωρίς το rollcage.

Σύμφωνα με την Honda το ρεκόρ επετεύχθη από μοντέλο υπό εξέλιξη, το οποίο όμως αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου παραγωγής, ενώ έγινε κατά την τελευταία φάση δοκιμών του αυτοκινήτου, στις 3 Απριλίου, σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για τη λειτουργία του μοτέρ και των ελαστικών.

Δείτε πιο κάτω στα videos πως εξηγείται το ρεκόρ του Civic Type R αλλά και video σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Δείτε επίσης: 

Τα 7 supercars που υποκλίθηκαν στο νέο Honda Civic Type R (+video)

Honda S2000 στο Nurburgring με «μαμά» μοτέρ ντροπιάζει supercars (+video)

To video του θρυλικού ρεκόρ του νέου Honda Civic Type R στο Nurburgring

Το Honda Civic Type R είπε «άντε γεια» στους Γερμανούς μέσα στο σπίτι τους!

Get it on Google Play Download on the App Store