Νέο Honda Sports EV Concept στο Τόκιο

Η Honda θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο στα τέλη του Οκτώβρη ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο που θα ονομαστεί «Sports EV» και ήδη, η Ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου της δημιουργήματος.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Honda Civic Type R στην Ευρώπη (+video)

Το πρωτότυπο Honda Sports EV λοιπόν με βάση την teaser εικόνα φαίνεται ότι θα έχει μια κουπέ εμφάνιση με τονισμένους πλαϊνούς ώμους και τετράγωνα φώτα στο πίσω μέρος. Επίσης, το καπό θα είναι πολύ μακρύ σε μήκος και ο θάλαμος των επιβατών τραβηγμένος αρκετά προς τα πίσω, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την εμφάνισή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για το πρωτότυπο, εκτός από το γεγονός ότι η Honda αναφέρει ότι στόχος του Sports EV είναι να προσφέρει άκρως σπορτίφ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας παράλληλα την ηλεκτρική με την αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης.

Διαβάστε ακόμα: Video: 0-180 χλμ./ώρα με το Honda Civic 1.0 VTEC Turbo

Το νέο πρωτότυπο της Honda μοιράζεται επίσης την ίδια πλατφόρμα με το πρόσφατο Honda Urban EV Concept, το οποίο πριν λίγες ημέρες έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και το οποίο θα υπάρχει επίσης στην Έκθεση του Τόκιο. Εκεί θα βρεθεί επίσης το νέο CR-V, αλλά και το παλαιότερο αυτόνομο πρωτότυπο Honda NeuV.

Get it on Google Play Download on the App Store