Θα δούμε Hyundai i30 Sport με 200 άλογα;

Η Hyundai έχει πλέον το δικό της σπορ τμήμα, το οποίο το ονομάζει «Ν» και αυτό θα περιποιείται τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της. Από τις πιο απλές εκδοχές τους όμως, μέχρι αυτές με το γράμμα «N» υπάρχει μεγάλο κενό και μία έκδοση Sport θα το κάλυπτε απόλυτα.

Η Hyundai θέλει πάση θυσία να καθιερωθεί στη συνείδηση του αυτοκινητικού κόσμου, όχι μόνο ως μία μάρκα που μπορεί να τα καταφέρει καλά εμπορικά και εδώ και μερικά χρόνια και σχεδιαστικά. Θέλει να δείξει σε όλους μας πως τα αυτοκίνητά της μπορούν να πιάσουν κορυφή τόσο σε επιδόσεις όσο και σε οδική συμπεριφορά.

Δείτε ακόμη: Ποιος διάσημος σεφ αγόρασε Ferrari τριών εκατομμυρίων ευρώ (+video)

Για αυτό το λόγο εξάλλου δημιούργησε το τμήμα «N» το οποίο έχει ακριβώς αυτή την αρμοδιότητα. Να δημιουργήσει πάνω στα υπάρχοντα μοντέλα της μάρκας, κορυφαίες εκδόσεις σε επιδόσεις και συμπεριφορά.

Όμως υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν κάτι τόσο απόλυτο και η Hyundai αν θέλει να μην χάνει πωλήσεις οφείλει να αφουγκραστεί τις ανάγκες τους και τα θέλω τους. Για παράδειγμα ξέρουμε πως ήδη ετοιμάζεται έκδοση i30 N η οποία θα έχει κοντά στα 270 άλογα κάτω από το καπό της και σημαντικές αεροδυναμικές και όχι μόνο αλλαγές στο αμάξωμά της.

Για να καλυφθεί λοιπόν το κενό ανάμεσα σε αυτή την έκδοση και τα πιο απλά i30 τι καλύτερο από μία έκδοση Sport. Κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν η Hyundai με την προηγούμενη γενιά του i30. Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε το πώς θα μπορούσε να είναι το Hyundai i30 Sport, μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία ανεξάρτητου σχεδιαστή (X-Tomi Design). Σε αυτήν βλέπουμε το i30 Sport με ήπια αεροδυναμικά βοηθήματα, μαύρες ζάντες και αυτοκόλλητα γραφικά στο αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Νέο υψηλών επιδόσεων Hyundai RN30 2.0 turbo 380 PS

Κάτω από αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να τοποθετηθεί το νέο μοτέρ της μάρκας 1.6 λτ. turbo, βενζίνης που αποδίδει 200 ίππους και θα το έβαζε στο μάτι του κυκλώνα του ανταγωνισμού.

Μένει να δούμε αν τελικά η Hyundai θα πάρει την απόφαση να οδηγήσει στην παραγωγή μία τέτοια έκδοση του i30. Εμείς λέμε ναι!

Get it on Google Play Download on the App Store