Το Hyundai που μοιάζει με Bentley!

Η Genesis, η πολυτελής μάρκα της Hyundai, παρουσιάζει μια νέα έκδοση του μεγάλου σεντάν Genesis G90, η οποία ονομάζεται G90 Special Edition και διαθέτει στοιχεία που το κάνουν να θυμίζει έντονα μοντέλο της Bentley.

Άλλωστε, η ίδια η Genesis δηλώνει ότι για τη δημιουργία του G90 Special Edition εμπνεύστηκε από τα πιο ακριβά ραμμένα ανδρικά κοστούμια, εξ ου και έχει προσδώσει στο μοντέλο ένα εξωτερικό αμάξωμα με διχρωμία (ματ γκρι με ασημί, μεταλλικό καφέ με ματ γκρι ή μεταλλικό σκούρο μπλε με άσπρο), η οποία παραπέμπει σε μοντέλα της Bentley.

Διαβάστε ακόμα: Κουίζ: Ποιας μάρκας είναι το σπορ σεντάν των 365 ίππων;

Παράλληλα, η Genesis προσθέτει στο αμάξωμα και μια οριζόντια χαρακτηριστική λωρίδα που βάφεται στο χέρι, θυμίζοντας και πάλι την περίφημη «coachline» των μοντέλων της βρετανικής υπέρ-πολυτελούς φίρμας.

Στο εσωτερικό του Genesis G90 Special έχουν αυξηθεί περαιτέρω τα επίπεδα της πολυτέλειας με την προσθήκη ειδικών δερμάτινων επενδύσεων Nubuck με ραφές, πιο ακριβών υλικών στο ταμπλό, τις πόρτες και την κονσόλα, καθώς και περισσότερων στοιχείων άνεσης εξοπλισμού.

Διαβάστε ακόμα: Νέο σπορ πισωκίνητο σεντάν Kia Stinger με έως 365 ίππους

Σε ό,τι αφορά τέλος στον κινητήρα, αυτός αναμένεται να είναι ο κορυφαίος 5λιτρος V8 των 425 ίππων ισχύος και 519 Nm ροπής που διαθέτει στη γκάμα του το G90, ο οποίος προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 5,7 δευτερόλεπτα.

 

Get it on Google Play Download on the App Store