Επίσημα στην παραγωγή το… αγροτικό της Hyundai

Έχοντας παρουσιαστεί το 2015 ως πρωτότυπο, το Santa Cruz είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, από τη στιγμή που αποτελεί και την πρώτη απτή προσπάθεια της Hyundai στα pick-up. Και πλέον, 2,5 χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η κορεάτικη φίρμα έδωσε το πράσινο φως για να μπει στην παραγωγή το πολύ ενδιαφέρον αυτό μοντέλο.

Διαβάστε ακόμα: Επίθεση της Hyundai στα SUV για να προσπεράσει την Toyota

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Αμερικής κ. Michael J. O’Brien μιλώντας στο Reuters, επιβεβαιώνοντας ότι το Santa Cruz θα μπει στην παραγωγή τουλάχιστον για την αγορά των Η.Π.Α., χωρίς όμως να διευκρινίζει σε ποιες άλλες χώρες θα το δούμε, αλλά και πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2016 ο Πρόεδρος της Hyundai Αμερικής είχε και αυτός επιβεβαιώσει την επικείμενη παραγωγή του Santa Cruz, όμως έκτοτε δεν υπήρχε κάποια άλλη εξέλιξη στο θέμα μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Hyundai Tucson 1.7D 141 PS

Ως προς τα στοιχεία του αυτοκινήτου, πολύ λίγα είναι γνωστά, με κάποιες πληροφορίες να μιλούν για δανεισμό της πλατφόρμας του από το Hyundai Tucson, για την παρουσία κάτω από το καπό του turbo 4κύλινδρου κινητήρα, αλλά και φυσικά, για την ύπαρξη τετρακίνησης. Με βάση πάντα αυτές τις πηγές, η επικειμένη παρουσίασή του πρέπει να αναμένεται στα τέλη του 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store