Hyundai SUV οικολογικό και αυτόνομο

Η Hyundai παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) η οποία διοργανώνεται στο Λας Βέγκας.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι πέντε πιο ακριβές πινακίδες του 2017

Το FCEV (FuelCellElectricVehicle), όπως είναι η ονομασία του, έχει μία σειρά από νέες τεχνολογίες και σχεδιαστική φιλοσοφία, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από την Hyundai.

Συγκεκριμένα θα έχει αυξημένη ικανότητα αυτόνομης οδήγησης, καθώς θα εφοδιάζεται με το νέο σύστημα ADAS (Advanced Driver Assistance Sytem), ενώ θα δούμε και μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και στο αμάξωμά του.

Για το τέλος φυσικά αφήσαμε και την δυνατότητα του Hyundai FCEV να κινείται με υδρογόνο, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει υποστηρίζει μία σειρά από οικιακές τεχνολογίες που θα το βοηθούν να φορτίζει από το σπίτι. Φυσικά, το κορεάτικο μοντέλο, μπορεί να είναι προς το παρόν πρωτότυπο, σίγουρα όμως οι τεχνολογίες του θα περάσουν στην παραγωγή. 

Διαβάστε επίσης: Να τι γίνεται όταν πατάς συμπλέκτη και αλλάζεις ταχύτητα (+video)

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) 2018 η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 9 Ιανουαρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store