Πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Hyundai Santa Fe

Το Santa Fe επιστρέφει στην γκάμα της Hyundai για να πάρει την θέση του στο πεδίο της μάχης της κατηγορίας των μεσαίων SUV αυτοκινήτων και η κορεάτικη μάρκα μας έδωσε μία πρώτη, έστω και όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτική εικόνα για αυτό. 

Δείτε ακόμη: Το SUV της Hyundai που βγάζει νερό αντί για καυσαέριο

Το νέο Hyundai Santa Fe λοιπόν, αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στα τέλη του χειμώνα που διανύουμε, προκειμένου να δώσει το παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, όταν και θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Το νέο μεσαίο SUV της Hyundai, όπως φαίνεται και από αυτή την πρώτη εικόνα, θα έχει έντονο ανάγλυφο στο αμάξωμά του, με επιθετικές γραμμές και αρκετά «νεύρα» σε πόρτες και «φτερά».

Διαβάστε επίσης: Πότε έρχεται το Hyundai Kona και με τι κινητήρες

Περισσότερα στοιχεία αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν για το νέο Hyundai Santa Fe, μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά πως το εμπρός μέρος θα έχει και αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Hyundai Kona (διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο Hyundai Kona), όπως η επιβλητική μάσκα που θα εκτείνεται ως τα φώτα, ενώ το μοντέλο θα εξοπλίζεται με πλήθος συστημάτων τελευταίας γενιάς τόσο σε επίπεδο άνεσης όσο και σε επίπεδο ασφάλειας.

Get it on Google Play Download on the App Store