Πλήρως αναβαθμισμένο το νέο Suzuki SX4

Αυτό είναι το νέο Suzuki SX4, το οποίο σχεδιαστικά σε σχέση με το πρωτότυπο S-Cross που αποτέλεσε την βάση του, διατήρησε κάποια χαρακτηριστικά αλλά σε πιο «γήινη» μορφή και μάλλον προτιμήθηκε από την Suzuki ένα πιο ήπιο προφίλ σχεδιαστικά που να δείχνει ως μια φυσική εξέλιξη του προγενέστερου μοντέλου.

Από αυτό είναι όμως μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να είναι και σημαντικά πιο ευρύχωρο. Το νέο SX4 έχει μήκος 4.300 χιλιοστά, πλάτος 1.765 χιλιοστά, ύψος 1.575 χλστ. και 2.600 χλστ. (έναντι 4.135 χλστ. το παλαιότερο). Εύλογα οι χώροι του για τους επιβάτες και τις αποσκευές έχουν μεγαλώσει σημαντικά, αφού το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα πλέον 430 λίτρα από 270 λίτρα. Παράλληλα το εσωτερικό παρουσιάζει αισθητά αναβαθμισμένη εικόνα με πιο μοντέρνα σχεδίαση, όπου ξεχωρίζουν η πλατιά κεντρική κονσόλα και οι ασημί επενδύσεις.

Tο νέο Suzuki SX4 έχει εξελιχθεί σε νέα πλατφόρμα και φέρει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας 1.6 λίτρων με 5τάχυτο και 6τάχυτο κιβώτιο αντίστοιχα, ενώ προσφέρεται και με αυτόματο CVT με paddles στο τιμόνι και 7 προεπιλεγμένες σχέσεις. Το νέο Suzuki SX4 θα ξεκινήσει να διατίθεται στο φθινόπωρο σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς με την 4κίνηση να επιλέγεται μέσω περιστροφικού διακόπτη. 

Get it on Google Play Download on the App Store