Μοντέρνο και πρακτικό το Renault Captur

Η νέα πρόταση της Renault στα μικρά αστικά crossover, το Captur, διαθέτει μοντέρνα και ελκυστική σχεδίαση, συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των SUV, όπως είναι η ψηλή θέση οδήγησης και των MPV όσον αφορά στην πρακτικότητα και την ευελιξία ενός αστικού αυτοκινήτου. Εξωτερικά παρουσιάζει ενδιαφέροντα στιλιστικά στοιχεία από όποια πλευρά και να το δει κανείς, όπως είναι το μυώδες και δυναμικό εμπρός άκρο, το «ρευστό» πλαϊνό τμήμα με τις κυματοειδείς πτυχώσεις και τους τονισμένους ώμους και το τοξοειδές πίσω μέρος.

To νέο Renault Captur, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Clio, έχει μήκος 4,12 μέτρα, ενώ η γαλλική φίρμα υπόσχεται μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, πολλές θήκες στο εσωτερικό και πρακτικότητα αντίστοιχη με πολυχρηστικού. Παράλληλα η Renault επισημαίνει ότι το Captur θα περιλαμβάνει πλούσιο αρχικό εξοπλισμό, όπως είναι -μεταξύ άλλων- πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, είσοδος στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδιά, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα και προαιρετικά θα εφοδιάζεται με το σύστημα πολυμέσων Renault R-Link με την οθόνη αφής, με εξελιγμένο ηχοσύστημα κ.α.

Το Captur -σύμφωνα πάντα με την Renault- θα είναι ένα ευχάριστο στην οδήγηση αυτοκίνητο με πολύ καλή οδική συμπεριφορά και δυναμικά χαρακτηριστικά, ενώ θα εφοδιάζεται με τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου (0,9 TCe 90 PS, 1.2 TCe 120 PS και 1.5 dCi 90) που συνδυάζουν την αυξημένη απόδοση με την χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (από 96 γρ./χλμ.).

Get it on Google Play Download on the App Store