Τρέμε M3: Έρχεται η Jaguar XE των 600 ίππων! (+video)

Η Jaguar ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της απάντηση στις BMW M3 GTS και Mercedes-AMG C 63 R, εξελίσσοντας μια νέα, πανίσχυρη έκδοση της XE, με 600 άλογα ισχύος και κορυφαίες επιδόσεις. Ήδη, η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες του νέου της μοντέλου που ονομάζεται «XE SV Project 8».

Η νέα κορυφαία Jaguar XE αποτελεί δημιούργημα του τμήματος Special Vehicle Operations της Jaguar Land Rover και όταν μπει στην παραγωγή θα κατασκευαστεί σε μόνο 300 μονάδες παγκοσμίως.

Για την κίνησή της φροντίζει ο 5λιτρος υπερτροφοδοτούμενος V8 της Jaguar, που έχει αναβαθμιστεί στα 600 άλογα, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο να είναι η ισχυρότερη Jaguar παραγωγής στην ιστορία. Προς το παρόν οι Βρετανοί δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία για το αυτοκίνητο, κάτι που θα συμβεί στις 28 Ιουνίου κατά το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Στόχος της Jaguar, όπως δηλώνει και ο Υπεύθυνος του τμήματος Special Vehicle Operations της εταιρείας, κ. John Edwards, είναι να δημιουργήσει το πιο extreme αυτοκίνητο επιδόσεων στην ιστορία της εταιρείας, που θα προσφέρει στον κάτοχό του μοναδικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά το ντεμπούτο της XE SV στο Goodwood.

Διαβάστε ακόμα: 

Διπλή αύξηση ισχύος και πιο επιθετική εμφάνιση για την Jaguar F-Pace (+video)  

Ανανέωση για την Jaguar F-Type Jaguar I-Pace:

Ηλεκτρικό SUV 400 PS με αυτονομία 500 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store