Πρώτη εμφάνιση του νέου μεσαίου SUV Jaguar F-PACE

Στην ολοένα αναπτυσσόμενη κατηγορία των πολυτελών SUV μοντέλων κάνει την είσοδό της για πρώτη φορά στην 80ετή ιστορία της και η Jaguar, η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά την F-PACE. Το εν λόγω SUV αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου αυτοκινήτου Jaguar C-X17 με το οποίο μοιάζει αρκετά, ενώ η πρεμιέρα του θα γίνει στην επόμενη εβδομάδα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το 2016. Κύριοι ανταγωνιστές της μεσαίας κατηγορίας F-PACE θα είναι τα γερμανικά μοντέλα (Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC, Porsche Macan) και το Range Rover Evoque

Από την πρώτη αυτή εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Βρετανική φίρμα διακρίνεται το δυναμικό προφίλ της F-PACE, ενώ όπως αναφέρει η Jaguar πρόκειται για το απόλυτο πρακτικό σπορ μοντέλο της. Η F-PACE είναι το τέταρτο κατά σειρά νέο προϊόν από την Jaguar και το τρίτο που βασίζεται στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα Llightweight Aluminium Architecture.

Πλήρη στοιχεία και τεχνικές πληροφορίες θα ανακοινώσει η Jaguar στις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο από πλευράς κινητήρων πιθανώς να εφοδιάζεται με τα μηχανικά σύνολα της νέας Jaguar XE, των 2.0 λτ. ντίζελ και βενζίνης, καθώς και με τον 3.0 λτ. V6.

 

Get it on Google Play Download on the App Store