Αυτό είναι το μέλλον του Jeep Wrangler

Το Jeep Wrangler ήταν, είναι και θα είναι μοναδικό καθώς ακόμη και στη μελλοντική του έκδοση αναμένεται να διατηρήσει αναλλοίωτη την εικόνα που το καθιέρωσε.

Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι παραπάνω, ψηφιακά επεξεργασμένες, εικόνες οι οποίες δημοσιεύθηκαν από το Jeep Wrangler Forum στην Αμερική (Forum ιδιοκτητών Jeep Wrangler), το οποίο μάλιστα επικαλείται πληροφορίες και όχι αόριστες υποθέσεις ή επιθυμίες…

Όπως λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα από τις εικόνες, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του αυτοκινήτου που δεν είναι άλλο από τη μάσκα εμπρός, θα παραμείνει σχεδόν αναλλοίωτο και στο επόμενο Jeep Wrangler, ενώ παρατηρούμε πως έχουν τοποθετηθεί LED φώτα στα φτερά του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Νέο ηλεκτρικό SUV ετοιμάζει η Jaguar (+video)

Και πίσω όμως δεν συναντάμε κάποια σημαντική σχεδιαστική αλλαγή, με τα φώτα να παραμένουν τετράγωνα, πιστά στην παράδοση του μοντέλου και τη ρεζέρβα να φιγουράρει στο γνώριμο σημείο.

Το πλαίσιο όπως λένε στο forum τουλάχιστον, θα παραμείνει τύπου σκάλας, ενώ στους πρωταρχικούς στόχους της Jeep θα είναι η μείωση του βάρους του αυτοκινήτου, κυρίως μέσω της χρήσης αλουμινίου.

Τέλος για τους κινητήρες δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά είναι δεδομένο πως θα δούμε μοτέρ V6, Hellcat αλλά και τούρμπο βενζίνης και diesel χωρητικότητας κοντά στα 2.0 λτ.

Το νέο Jeep Wrangler αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα μέσα του 2017, ενώ η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει το πιθανότερο προς το τέλος του έτους. 

Get it on Google Play Download on the App Store