Επετειακά Jeep 75th Anniversary για τα 75 χρόνια της μάρκας

Το 2016 η Jeep συμπληρώνει 75 χρόνια από την ίδρυσή της και για να το γιορτάσει δημιούργησε νέες, ειδικές επετειακές εκδόσεις για τα μοντέλα  Jeep Renegade, Compass, Patriot, Wrangler, Cherokee και Grand Cherokee. Όλες οι επετειακές εκδόσεις της Jeep διαθέτουν αμάξωμα σε νέες αποχρώσεις του πράσινου, ζάντες αλουμινίου στο χρώμα του χαλκού και λογότυπα «75th Anniversary» στο εξωτερικό και το εσωτερικό τους.

Ειδικά τώρα για το Wrangler, η επετειακή έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητα παραγγελίας και σε άλλους χρωματισμούς, ειδικής σχεδίασης μπροστά και πίσω προφυλακτήρες, εισαγωγή στο καπό, νέους άξονες εμπρός και πίσω για πιο σκληρή χρήση, κοντύτερη σχέση μετάδοσης για το διαφορικό και δερμάτινα-θερμαινόμενα καθίσματα.

Στην περίπτωση του Renegade, η επετειακή έκδοση προσφέρει 8 διαφορετικούς χρωματισμούς αμαξώματος, εξωτερικές λεπτομέρειες σε γυαλιστερό χάλκινο χρώμα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, πανοραμική οροφή MySky, αλλά και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Beats.

Το Jeep Cherokee 75th Anniversary έχει και αυτό διευρυμένη χρωματική παλέτα, μαύρα γυαλιστερά περιμετρικά πλαστικά, διπλή ηλιοροφή και ηχοσύστημα με οθόνη αφής 8,4 ιντσών στο εσωτερικό.

Στο Grand Cherokee, υπάρχουν και εδώ περισσότερα διαθέσιμα χρώματα, μαζί με ζάντες αλουμινίου σε 18 ή 20 ίντσες, λεπτομέρειες αμαξώματος στο χρώμα του χαλκού, νέα γρίλια μάσκας, μαύρα γυαλιστερά περιμετρικά πλαστικά, αλλά και αναβαθμισμένο εσωτερικό εξοπλισμό.

Τέλος, αντίστοιχες είναι και οι αλλαγές στην περίπτωση των Jeep Compass και Patriot 75th Anniversary, με παλέτα 5 διαφορετικών χρωμάτων, ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών, περιμετρικές λεπτομέρειες αμαξώματος σε γυαλιστερό χάλκινο χρώμα και δερμάτινο τιμόνι. Και τα δύο μοντέλα συνδυάζονται αποκλειστικά με τον βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων, με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store