Νέο πιο σκληροτράχηλο Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Η Jeep παρουσίασε το νέο Grand Cherokee Trailhawk με τα ενισχυμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, αποτελώντας την έκτη κατά σειρά έκδοση του πολυτελούς off road (Laredo, Limited, Overland, Summit, SRT and Trailhawk). 

Τα μοντέλα Jeep Grand Cherokee Trailhawk εξοπλίζονται με πολλά στάνταρ χαρακτηριστικά για κίνηση σε δύσβατα εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος τετρακίνησης Quadra-Drive II 4×4 με πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ηλεκτρονικά ελεγχόμενο (ELSD) για όλους τους κινητήρες και την αερανάρτηση με τις μεγαλύτερες διαδρομές για το Trailhawk. Επίσης εφοδιάζεται με το Selec-Speed Control with Hill Ascent Control για ελεγχόμενη κατάβαση και με προστατευτικές ποδιές.

Οι γωνίες προσέγγισης, φυγής και ράμπας του Jeep Grand Cherokee είναι 36,1, 22,8 και 27,1 μοίρες αντίστοιχα, ενώ στο Trailhawk η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος φτάνει έως τα 274 χιλιοστά. Αλλαγές έχουν γίνει και στην εξωτερική του εμφάνιση, όπως είναι η νέα μάσκα, τα λογότυπα Trailhawk, οι στάνταρ 18 ιντσών ζάντες (προαιρετικά 20 ιντσών) και οι γκρι προσθήκες στο καπό, οροφή και καθρέπτες.

Στο εσωτερικό τα μοντέλα Trailhawk εξοπλίζονται με επενδύσεις μαύρου δέρματος και σουέντ με κόκκινες ραφές, διακοσμητικά μαύρης λάκας πιάνου και ασημί απόχρωσης, σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής 8,4 ιντσών κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store