Αυτό είναι το νέο Kia Picanto

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Picantο. Η τρίτη γενιά του λιλιπούτειου μοντέλου της Kia είναι εξολοκλήρου ανασχεδιασμένη και θα κάνει την πρεμιέρα της στην ερχόμενη έκθεση της Γενεύης.

Η νέα, τρίτη γενιά του Kia Picanto είναι γεγονός λοιπόν, με τη μάρκα να κάνει λόγο για ολοκληρωτική αναβάθμιση και τις πρώτες εικόνες να τη δικαιώνουν. Το νέο Picanto έχει εντελώς νέο σχεδιασμό ο οποίος αποτελεί συνεργασία των σχεδιαστικών κέντρων της μάρκας στην Φρανκφούρτη και την Κορέα. Μάλιστα στις εικόνες το βλέπουμε στην έκδοση GT-Line η οποία έχει πιο σπορ… διάθεση με κόκκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και επιθετικότερους προφυλακτήρες.

Δείτε επίσης: Έρχεται το νέο 4θυρο κουπέ επιδόσεων της Kia

Το μεταξόνιο του νέου Kia Picanto είναι πλέον κατά 15 χλστ. πιο μακρύ, φτάνοντας τα 2.400 χλστ. Ο εμπρός πρόβολος έχει μακρύνει, ενώ ο πίσω έχει κοντύνει. Παρόλα αυτά, το μήκος του Picanto παραμένει στα 3.595 χλστ. διατηρώντας έτσι την πολύ καλή ευελιξία του.

Σύμφωνα με την Kia εκτός από το νέο σχεδιασμό, το Picanto έχει να επιδείξει και μία πλουσιότερη παλέτα χρωμάτων, πιο έντονων από ποτέ.

Στο εσωτερικό του, το νέο Picanto έχει αρκετές αλλαγές με κυριότερες αυτές στον πίνακα οργάνων και το ταμπλό, όπου φιγουράρει και η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων. Η Kia διατείνεται πως η καμπίνα είναι ποιοτικότερη, εργονομικότερη και πιο ευρύχωρη ποτέ τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους.

Διαβάστε ακόμη: Τα πέντε νέα best seller του 2017

Το νέο Kia Picanto θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

 

Get it on Google Play Download on the App Store