Ανανεωμένο Kia Ceed Model Υear 2014

Με αφορμή το Model Year 2014 του νέου Cee’d η Kia αναβαθμίζει τα νέα Cee’d εφοδιάζοντας όλες τις εκδόσεις που διαθέτουν ζάντες αλουμινίου με το σύστημα πέδησης της έκδοσης GT των 204 ίππων. Συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις με ζάντες αλουμινίου φέρουν πλέον αεριζόμενα δισκόφρενα εμπρός διαστάσεων 300mm x 28mm και πίσω δισκόφρενα πίσω διαστάσεων 262mm x 10mm για κορυφαίες αποστάσεις ακινητοποίησης και απαράμιλλη αντοχή στην απαιτητική οδήγηση.

Παράλληλα είναι πλέον διαθέσιμη η έκδοση Cee’d 1.6 Diesel Uptown AW των 128 ίππων με εκπομπές ρύπων 100gr CO2 και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Το 1,6 Diesel Uptown AW εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 16” και είναι η βέλτιστη πρόταση για όσους αναζητούν σπορ χαρακτηριστικά με την μέγιστη οικονομία χρήσης. Έτσι πλέον τρεις εκδόσεις του Cee’d απαλλάσσονται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας, η Instyle 97gr, η Uptown 97gr και η Uptown AW 100gr.

Μία ακόμα νέα έκδοση είναι η 1.6 Diesel Uptown AW Auto, η οποία διαθέτει το εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων της ΚΙΑ -με δυνατότητα ημιαυτόματης/σειριακής λειτουργίας στο τιμόνι- με τον εξελιγμένο πετρελαιοκινητήρα CRDi των 128 ίππων.

Οι παραπάνω εξελίξεις συμπληρώνουν τις πρόσφατες αναβαθμίσεις των εκδόσεων Instyle και Uptown που εφοδιάζονται  με κινητήρες Diesel, συγκεκριμένα: Cee’d Diesel 1.4 & 1.6 Instyle διαθέτουν πλέον στον βασικό τους εξοπλισμό κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, νέο αναδιπλούμενο κλειδί με πλήκτρο για άνοιγμα χώρους αποσκευών, συναγερμό, κεντρική πλαφονιέρα με φως ανάγνωσης χάρτη και θήκη γυαλιών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος καθώς και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο.  

Αντίστοιχα οι εκδόσεις Diesel 1.4 & 1.6 Uptown διαθέτουν πλέον στον βασικό τους εξοπλισμό προβολείς ομίχλης καθώς και φώτα ημέρας LED. 

Get it on Google Play Download on the App Store