Ανανεωμένα Kia Rio και Venga με αλλαγές μέσα – έξω

Η Kia ανανεώνει το μικρό της μοντέλο Rio και το MPV Venga, τα οποία δέχονται ένα αισθητικό φρεσκάρισμα και τεχνολογική αναβάθμιση. Ξεκινώντας από το Rio, εξωτερικά διακρίνεται από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μάσκα και φωτιστικά σώματα, τα τρία νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 15, 16 και 17 ιντσών και την προσθήκη δύο νέων χρωμάτων αμαξώματος (Urban Blue και Digital Yellow). Στο εσωτερικό του best seller μοντέλου της Kia προστέθηκαν επενδύσεις χρωμίου στους αεραγωγούς, νέα κεντρική κονσόλα και επενδύσεις. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και εφοδιάζεται με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 75 έως 109 ίππους με σύστημα Start/Stop ISG.

Το πιο χρηστικό και με πολύ άνετους χώρους ανανεωμένο Kia Venga ξεχωρίζει εξωτερικά και αυτό από το ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω άκρο, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις και κεντρική κονσόλα.

Από πλευράς κινητήρων, το ανανεωμένο Venga προσφέρεται με 6 μηχανικά σύνολα απόδοσης μεταξύ 77 και 128 ίππων (στην χώρα μας έχει σταματήσει από καιρό να διατίθεται).

Get it on Google Play Download on the App Store