Νέα πολυτελής έκδοση Exclusive για το Lada XRAY

Η Lada αποκάλυψε για την αγορά της Ρωσίας τη νέα, πιο πολυτελή έκδοση Exclusive του μικρού crossover XRAY. Το νέο μοντέλο στην εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζει με την παρουσία ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών, αλλά και με τα ειδικά λογότυπα «Exclusive».

Τις περισσότερες αλλαγές ωστόσο τις συναντούμε στο εσωτερικό, εκεί όπου το Lada XRAY Exclusive διαθέτει μια νέα μπεζ-μαύρη επένδυση των καθισμάτων από οικολογικό δέρμα και αλκαντάρα, με ανοιχτόχρωμες ραφές στα μαύρα τμήματα.

Επενδύσεις από οικολογικό δέρμα διαθέτουν και το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων, ενώ επιπλέον στο τιμόνι έχουμε ευδιάκριτες ραφές. Στα ξεχωριστά στοιχεία της έκδοσης περιλαμβάνονται και τα αλουμινένια πλαίσια των αεραγωγών, η μεταλλική πεταλιέρα και τα πιο ποιοτικά πατάκια.

Ενισχυμένος είναι και ο εσωτερικός εξοπλισμός, αφού η Lada προσφέρει στη νέα έκδοση στάνταρ σύστημα πολυμέσων με Naviκαι κάμερα οπισθοπορείας, LEDκρυφό φωτισμό, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ και πολλά άλλα.

Η Lada προσφέρει το νέο XRAY Exclusive αποκλειστικά με το ατμοσφαιρικό 1.800άρη κινητήρα βενζίνης των 122 ίππων. Οι τιμές του στη Ρωσία είναι 805.900 ρούβλια (12.000 ευρώ) για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ή 830.900 ρούβλια (12.400 ευρώ) για αυτή με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Διαβάστε ακόμα: 

Επετειακά Lada Vesta και XRAY για τα 50 χρόνια της Lada 

Νέο κόμπακτ SUV Lada XCode concept με τετρακίνηση 

Νέο SUV Lada XCODE με turbo κινητήρα και τετρακίνηση

Get it on Google Play Download on the App Store