Νέο πλούσιο Lada Vesta Exclusive με τιμή 11.000 ευρώ

Η Lada παρουσίασε στη Ρωσία τη νέα, πιο πλούσια έκδοση Exclusive για το μικρό σεντάν Vesta, η οποία προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις στο αμάξωμα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα διαθέτει και ένα νέο εξωτερικό χρώμα ειδικά για αυτή την έκδοση.

Διαβάστε ακόμα: Lada Vesta με κινητήρα 122 ίππων και τιμή από 8.980 ευρώ

Το νέο Lada Vesta Exclusive λοιπόν ξεχωρίζει στο αμάξωμα του με το μικρό σπόιλερ στην πόρτα του χώρου αποσκευών, τις νέας σχεδίασης 16 ιντσών ζάντες, τις χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, τις μαύρες επενδύσεις στις πλαϊνές κολώνες και την προσθήκη στη χρωματική γκάμα ενός νέου μπεζ εξωτερικού χρώματος.

Στο εσωτερικό, έχει αυξηθεί η απτή ποιότητα με τη χρήση ειδικών οικολογικών δερμάτων και αλκαντάρα στις πόρτες και τα καθίσματα (σε μαύρο ή μπεζ χρώμα). Επίσης, υπάρχει ένας νέος κρυφός φωτισμός, φιμέ πίσω τζάμια, καθώς και διακοσμητικές ραφές σε τιμόνι και καθίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο κοστίζει το Lada Vesta στη Γερμανία;

Οι επεμβάσεις στο εσωτερικό συνεχίζονται με τα νέα αλουμινένια πεντάλ, τη μαύρη γυαλιστερή επένδυση στον πίνακα οργάνων και τις πόρτες, αλλά και την παρουσία του Συστήματος πολυμέσων με Navi και κάμερα οπισθοπορείας.

Η Lada συνδυάζει τη νέα έκδοση του Vesta αποκλειστικά με τον 1.800άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 122 ίππων και μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Το κόστος είναι 763.400 ρούβλια (11.000 ευρώ) για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ή 788.400 ρούβλια (11.500 ευρώ) για αυτή με το αυτόματο.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο κοστίζει το Lada Vesta στη Γερμανία;

Get it on Google Play Download on the App Store