Έρχεται η νέα μικρή «Lambo»!

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Προέδρου της εταιρείας, του Stefano Domenicalli, η Lamborghini σχεδιάζει να προσθέσει στη γκάμα της ένα νέο και πιο compact σπορ κουπέ, η οποία θα είναι και η μικρότερη «Lambo» της εποχής. Με το νέο αυτό μοντέλο αλλά και με την επικείμενη προσθήκη της νέας Urus, η ιταλική φίρμα θα έχει στη γκάμα της 4 διαφορετικά μοντέλα για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο κ. Domenicalli αποκάλυψε επίσης ότι στο άμεσο μέλλον η Huracan και η Aventador S, αλλά και πιθανότατα η νέα μικρότερη Lamborghini, δεν θα βασίζονται σε ξεχωριστή η κάθε μια πλατφόρμα, για λόγους που έχουν να κάνουν φυσικά με το κόστος εξέλιξης, αλλά θα χτιστούν πάνω σε διαφορετικές διατάξεις μια νέας πλατφόρμας.

Δείτε ακόμα: Θαρραλέα Toyota Supra τα βάζει με Lamborghini Huracan (+video)

Σε ό,τι αφορά τώρα στο νέο μικρότερο μοντέλο, αυτό θα τοποθετηθεί απέναντι σε supersport μοντέλα όπως η McLaren 570S, αλλά και η νέα μικρότερη Ferrari (μάλλον θα επαναφέρει το όνομα «Dino») που ετοιμάζεται. Η παρουσία του, θα βοηθήσει τη Lamborghini να καταστήσει ακόμη πιο δυναμική τη Huracan που δεν θα είναι πλέον η αρχική Lambo της γκάμας, αλλά και να προσφέρει μια πιο «εξωτική» παρουσία στον αντικαταστάτη της Aventador.

Get it on Google Play Download on the App Store