Τον Απρίλιο το πρώτο SUV της Lamborghini

.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα δούμε τελικά στους δρόμους τη νέα Urus, το πρώτο SUV της Lamborghini, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος της εταιρείας, ο κ. Stefano Domenicali, η παραγωγή του νέου μοντέλου θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, ώστε μέσα στο 2017 να διατεθεί στις αγορές.

Το νέο πολυτελές, υψηλών επιδόσεων SUV της Lamborghini είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία, αφού αναμένεται να διπλασιάσει τις πωλήσεις της. Εξ ου και η ιταλική φίρμα έχει μεγαλώσει τις εγκαταστάσεις της στην Sant’ Agata Bolognese στην Ιταλία, ώστε να διασφαλιστεί η παραγωγή του νέου μοντέλου.

Δείτε ακόμα: Υπερσπάνια Lamborghini Veneno τα… σπάει στην πίστα! (video)

Προτού ξεκινήσει την παραγωγή της, η Lamborghini αναμένεται να μας δείξει τη νέα Urus τον ερχόμενο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με το νέο μοντέλο να βασίζεται σχεδιαστικά πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο του 2012, ενσωματώνοντας ένα πολύ δυναμικό design.

Στους κινητήρες της, η νέα Urus αναμένεται να φέρει κάποιο από τα V10 ή V12 μοτέρ της εταιρείας, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα έχει και υβριδική έκδοση που φορτίζει και από πρίζα (plug-in hybrid), όντας και το πρώτο μοντέλο του είδους στην ιστορία της Lamborghini. Δεν αποκλείεται επίσης να έχει και κάποιο turbo μοτέρ, σε μια ακόμη πρωτιά για την ιταλική μάρκα.

Get it on Google Play Download on the App Store