Έτσι θα μοιάζει η Lamborghini Urus Performante

Η Lamborghini παρουσίασε πριν λίγες ημέρες την πολυαναμενόμενη Urus, που αποτελεί την επιστροφή της στην κατηγορία των SUV, προσφέροντας ουσιαστικά ένα supercar παντός εδάφους. Αυτή την φορά θα δούμε πως θα είναι σε μια πιθανή ακραία έκδοση Performante.

Δείτε ακόμη: Το εξωπραγματικό εργοστάσιο της Lamborghini (+video)

Η Lamborghini Urus (διαβάστε τα πάντα για το supersuv εδώ)είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας, το οποίο εφοδιάζεται με μοτέρ τούρμπο ενώ είναι και το πρώτο SUV supercar. Συγκεκριμένα κάτω από το καπό της έχει έναν 4.0 λτ. V8 βενζινοκινητήρα, ο οποίος χάρη στο Bi-turbo αποδίδει 650 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 850 Nm ροπής από τις 2.250-4.500, ενώ έχει κόφτει στις 6.800 σ.α.λ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Lamborghini, η Urus έχει τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα και για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,6 δλ. την στιγμή που το 0-200 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 12,8 δλ. Όσον αφορά στην επιβράδυνσή της, για το 100-0 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 33,7 μέτρα.

Αυτή όμως ίσως δεν είναι και η τελευταία λέξη της Lamborghiniόσον αφορά τις επιδόσεις της, καθώς φήμες την θέλουν να έχει στα σχέδιά της και την ακραία έκδοση Performante η οποία θα είναι ακόμη πιο ισχυρή και πιο γρήγορη, ενώ θα είναι στημένη έτσι ώστε να ευνοεί τις επιδόσεις στην άσφαλτο.

Εδώ, στην πιο πάνω εικόνα, η οποία είναι ψηφιακό δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi, παίρνουμε μια ιδέα από το πως θα είναι η Lamborghini Urus Performante.

Διαβάστε επίσης: Έτσι περνάς το μεγαλύτερο σαμαράκι στον κόσμο! (+video)

Θυμίζουμε πως η Lamborghini Urus θα είναι διαθέσιμη προς αγορά την άνοιξη του 2018 με τις τιμές της στην ευρωπαϊκή αγορά, προ φόρων, να ξεκινούν από τα 171.429 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store