Lancia Delta Model Year 2014

Η αναβαθμισμένη Lancia Delta Model Year 2014 ξεκινά να διατίθεται από τον Ιανουάριο στην Ιταλία με τιμές από 22.950 ευρώ, ενώ διαθέτει πιο πλούσιο εξοπλισμό και ορισμένες στιλιστικές αλλαγές. Εξωτερικά η μικρομεσαία Lancia του 2014 διακρίνεται από το βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος κάτω τμήμα των προφυλακτήρων και των μαρσπιέ και το νέο χρώμα Grey Anthracite. Στο εσωτερικό η κονσόλα είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ υπάρχουν νέες δερμάτινες διάτρητες επενδύσεις σε μαύρο ή μπεζ.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού είναι οι Iron, Silver και Gold, με την αρχική να εφοδιάζεται με ζάντες 16 ιντσών, ράδιο CD/MP3, air condition, τιμόνι με χειριστήρια του ηχοσυστήματος, με καθίσματα πολλαπλών ρυθμίσεων εμπρός – πίσω, διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης, ESP και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες. Επιπλέον η Delta Model Year 2014 εξοπλίζεται με το Blue & Me με USB και AUX-IN, με cruise control, φιμέ κρύσταλλα, εμπρός υποβραχιόνιο, δερμάτινο τιμόνι, οσφυϊκή ρύθμιση στο κάθισμα του οδηγού και με μαύρους γυαλιστερούς εξωτερικούς καθρέπτες.

Στις ακόμα πιο πλούσιες εκδόσεις Silver και Gold περιλαμβάνονται ακόμα ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, δερμάτινο σαλόνι, πίσω υποβραχιόνιο, δίκτυ αποθήκευσης στο πορτ μπαγκάζ, αισθητήρες βροχής κ.α. Τέλος, όσον αφορά στους κινητήρες υπάρχουν οι ντίζελ 1.6 Multijet με απόδοση 105 και 120 ίππων και ο Turbo-Jet βενζίνης  των 1.4 λίτρων με LPG και ισχύ 120 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store