H Lancia Ypsilon γίνεται 30 ετών και το γιορτάζει (+video)

Για τον εορτασμό των 30 χρόνων από το λανσάρισμα της πρώτης μικρής Lancia Y10, η Ιταλική φίρμα παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης τη νέα επετειακή έκδοση Ypsilon 30th Anniversary. Τώρα η Lancia δίνει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες με περισσότερες λεπτομέρειες και από το εσωτερικό, ενώ παρουσιάζει και ένα ενδιαφέρον εορταστικό βίντεο.

Βασικά ξεχωριστά της γνωρίσματα αποτελούν τα λογότυπα στις κολόνες του αμαξώματος, ειδικά σχεδιασμένα από το Lancia Style Centre και το χρώμα Ultramarine Blue που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το εν λόγω μοντέλο. Επίσης, εφοδιάζεται με 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ κατόπιν παραγγελίας διατίθεται με μαύρη πόρτα του χώρου αποσκευών, όπως στο πρώτο Y10. Στο εσωτερικό της 30th Anniversary Lancia Ypsilon το τιμόνι διαθέτει ενσωματωμένα χειριστήρια του ηχοσυστήματος, το Blue&Me σύστημα και επενδύσεις σε μαύρο ή μπεζ.

Η διάθεσή της θα ξεκινήσει άμεσα, με πλούσιο εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας και σε συνδυασμό με τους κινητήρες 1.2 69 HP, 1.2 69 HP LPG, 0.9 TwinAir 85 HP, 1.3 Multijet II 95 HP και 0.9 Methane Turbo TwinAir 80 HP (με φυσικό αέριο).

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store