Νέο θωρακισμένο Range Rover Sentinel αξίας 400.000 ευρώ!

Το νέο Range Rover Sentinel είναι το πρώτο θωρακισμένο πολυτελές όχημα το οποίο είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO) της Land Rover και παρέχει υψηλά επίπεδα ασφαλείας στους επιβάτες του από επιθέσεις με όπλα. Το Senitel βασίζεται στο Range Rover Autobiography και εξασφαλίζει κορυφαίες ανέσεις, ψηλή θέση οδήγησης και φυσικά αυξημένες δυνατότητες κίνησης παντός εδάφους.

Το θωρακισμένο αυτό SUV είναι ένα κινητό φρούριο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις πιο καταστροφικές απειλές, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από όπλα διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, από εκρηκτικά TNT βάρους έως 15 κιλών και από χειροβομβίδες, τόσο κάτω από το δάπεδο όσο και από την οροφή. Επίσης τα παράθυρα είναι αλεξίσφαιρα πολλαπλών στρώσεων, υπάρχει βοηθητική μπαταρία, ειδικά σχεδιασμένο ρεζερβουάρ καυσίμων, ειδικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και ελαστικά runflat. Το Range Rover Sentinel είναι πλήρως πιστοποιημένο με πρότυπο βαλλιστικών απειλών επιπέδου VR8.

Λόγω του πρόσθετου βάρους, η Land Rove rέχει προβεί σε απαραίτητες τροποποιήσεις σε αναρτήσεις και φρένα, ενώ την κίνησή του αναλαμβάνει το 3.0 λτ. V6 υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο των 340 ίππων.

Για όσους ενδιαφερόμενους, το θωρακισμένο Range Rover Sentinel θα είναι διαθέσιμο από αυτό τον Σεπτέμβρη, έναντι του ποσού των σχεδόν 400.000 ευρώ.

 

Get it on Google Play Download on the App Store