Έρχεται ανοικτή έκδοση του Lexus LC Coupe;

Το Lexus LC Coupe παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια και πλέον σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η ιαπωνική μάρκα σκέφτεται σοβαρά και το ενδεχόμενο παραγωγής του ως cabriolet. 

Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει καιρός από τότε που η Lexus παρουσίασε ένα carbiolet αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα ήταν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2015, όταν είδαμε το LF-C2 το οποίο βλέπουμε και στην παραπάνω εικόνα.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως η Lexus έχει στο μυαλό της την έκδοση ενός κάμπριο μοντέλου για να εμπλουτίσει την γκάμα της, από το πρωτότυπο όμως μέχρι την παραγωγή, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Δείτε επίσης: Honda Civic Type R τα βάζει με Mercedes-AMG A45 (+video)

Παρόλα αυτά μια πιθανή έκδοση του ανοικτού LC δεν ανήκει καθόλου στη σφαίρα της φαντασίας, ενώ θα λέγαμε είναι μία άκρως λογική εξέλιξη, προκειμένου η Lexus να μπορέσει να αντιπαρατεθεί με την BMW Σειρά 4 Convertible.

Αν λοιπόν η Lexus το πάρει απόφαση, τότε η ανοικτή έκδοση του LC, το πιθανότερο είναι πως θα είναι έτοιμη το πρώτο εξάμηνο του 2018, ενώ θα τη δούμε τόσο σε συμβατική, βενζινοκίνητη εκδοχή με τον V8 των 475 ίππων, όσο και σε υβριδική με βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικό μοτέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store