Με 600 άλογα το νέο Lexus LC F

Στην τελική φάση της εξέλιξής του βρίσκεται το νέο LC F, το super κουπέ που ετοιμάζει η Lexus, το οποίο αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, έχοντας 600 άλογα και πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη για το υβριδικό Lexus LS500h

Το νέο LCF θα είναι η έκδοση επιδόσεων του κουπέ Lexus LC και ως προς το μοτέρ του, η ιαπωνική φίρμα επιλέγει έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων, με 600 άλογα ισχύος και 640 Nm ροπής. Με τον τρόπο αυτό το νέο LC F θα είναι πιο δυνατό από το LFA, το κορυφαίο κουπέ στην ιστορία της Lexus που είχε παραχθεί από τα τέλη του 2010 έως και τα τέλη του 2012.

Εκτός από τον κινητήρα, το νέο Lexus LC F που θα βασιστεί πάνω στο LC 500, θα έχει και ένα πλήρες περιμετρικό bodykit, το οποίο θα του βελτιώνει την αεροδυναμική, ενώ θα του προσφέρει και μια πιο σπορ εμφάνιση. Οι τροχοί θα είναι μεγαλύτερων διαστάσεων με ζάντες 20 ιντσών, τα φρένα θα ενισχυθούν, ενώ και η ανάρτηση θα έχει πιο σπορ ρύθμιση.

Διαβάστε ακόμα: Οι καλύτεροι και χειρότεροι σε νέα έρευνα αξιοπιστίας

Με βάση όλα τα παραπάνω η Lexus ετοιμάζει λοιπόν ένα πολύ ενδιαφέρον νέο μοντέλο, που θα δούμε το Φθινόπωρο. Στόχος της εταιρείας είναι να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα της, με το νέο LC F να τοποθετείται πάνω από το LC 500 των 474 ίππων, αλλά και το υβριδικό LC 500h με τα 354 άλογα.

Get it on Google Play Download on the App Store