Η Lexus ανανέωσε το NX (+video)

Αν υπάρχει κάποιο μοντέλο του οποίου την ιδιαίτερη σχεδίαση δεν αγγίζει ο χρόνος, τότε αυτό είναι το Lexus NX. Παρόλα αυτά η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να ανανεώσει το αυτοκίνητό της, προσδίδοντάς του μερικές αισθητικές αλλαγές.

Η πρεμιέρα του έγινε στην Σανγκάη όπου και το κοινό που βρίσκεται εκεί έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τις αλλαγές του. Αυτές εντοπίζονται στην μπροστινή μάσκα η οποία είναι ανασχεδιασμένη ελαφρώς, ενώ μικρές διαφορές έχουν τα φώτα, οι εισαγωγές αέρα και τα φώτα ομίχλης.

Παρατηρώντας το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος, βλέπουμε επίσης νέα φώτα και μεγαλύτερες απολήξεις εξάτμισης. Φυσικά όπως σε κάθε facelift έτσι και σε αυτό παρέχονται και νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου.

Μηχανικά δεν συναντάμε αλλαγές καθώς το μοντέλο διατηρεί τα μοτέρ των τωρινών εκδόσεων. Όμως το στήσιμό του ανανεωμένου NX σύμφωνα με την Lexus έχει ουσιαστικές αλλαγές καθώς το νέο σετάρισμα της ανάρτησης με αλλαγμένα αμορτισέρ και ελατήρια, νέα αντιστρεπτική δοκό και τα σινεμπλόκ προσφέρουν βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά και καλύτερη άνεση.

Φυσικά, όπως και το απερχόμενο μοντέλο έτσι και αυτό, θα έχει στην κορυφή της γκάμας του το NX F Sport, αποκλειστικά στην έκδοση NX 300, το οποίο έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων μαύρη γρίλια στην μάσκα εμπρός, διαφοροποιημένες ζάντες και ειδικά λογότυπα τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα.

Διαβάστε ακόμη: 

Diesel ή βενζίνη: Τι αγοράζει ο Έλληνας;

Το Fiat που έγινε (ο Θεός να το κάνει) Ferrari…

Renault Clio RS κυνηγάει Nissan GT-R και… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store