Ανανεωμένο Lexus ES και για πρώτη φορά με 2λιτρο κινητήρα

Το μεγάλο μοντέλο της Lexus, το μήκους 4,9 μ. ES, παρουσιάζεται ανανεωμένο και για πρώτη φορά με “μικρό” κινητήρα 2.0 λτ. Το άμεσου ψεκασμού μηχανικό αυτό σύνολο είναι τετρακύλινδρο και εξελίχθηκε ειδικά για τις απαιτήσεις στην Κίνα, ενώ θα διατεθεί ακόμα στην Ρωσία και στην Ταιβάν, όχι όμως στις Η.Π.Α. Στην Ευρώπη να υπενθυμίσουμε ότι το Lexus ES δεν πωλείται.

Περεταίρω τεχνικά στοιχεία ή επιδόσεις για το ES 200 δεν ανακοινώθηκαν και θα συμπληρώσει την γκάμα προς τα κάτω, μαζί με το υβριδικό ES 300h με τον κινητήρα βενζίνης των 2.5 λτ. συνδυαστικής ισχύος 200 ίππων και το ES 350 V6 3.5 λτ. 268 PS.

Εξωτερικά το ανανεωμένο Lexus ES ξεχωρίζει από το ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο με τα πιο “αιχμηρά” φωτιστικά σώματα, τη νέα μάσκα και προφυλακτήρα. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και πίσω, ενώ εφοδιάζεται με νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών και τέσσερα νέα εξωτερικά χρώματα.

Στο πολυτελές εσωτερικό του ανανεωμένου Lexus ES υπάρχουν νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, ανασχεδιασμένο τιμόνι και ειδικά καθίσματα που προσφέρουν περισσότερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Στην κονσόλα προστέθηκε μεγαλύτερη οθόνη TFT 4,2 ιντσών και στο Remote Touch Interface προστέθηκαν μπουτόν “Enter” για καλύτερη εργονομία.

Get it on Google Play Download on the App Store