Νέο Mazda MX-5 περιορισμένης παραγωγής

Η Mazda παρουσίασε μία νέα έκδοση του δημοφιλούς roadster της, του MX-5, η οποία ονομάζεται Arctic και η παραγωγή της θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη καθώς δεν θα ξεπεράσει τις 400 μονάδες, ενώ θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασίλειου.

Λίγο πριν το τέλος του 2016 η Mazda αποφάσισε να παρουσιάσει την έκδοση Arctic του νέου MX-5 η οποία έχει να επιδείξει αισθητικές αλλαγές αλλά και πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα και συγκρινόμενο με τις απλές εκδόσεις του ιαπωνικού roadster, η έκδοση Arctic στη θέση των μαύρων γυαλιστερών μερών, πλέον έχει ασημί διακοσμητικά, όπως στις εμπρός κολόνες και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών.

Διαβάστε επίσης: Θα αγόραζες μία Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio με τρεις ρόδες… μισοτιμής;

Το ίδιο έχει γίνει και στο εσωτερικό, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ενθέσεις χρωμίου στο πλαίσιο του επιλογέα ταχυτήτων, στο τιμόνι, ακόμη και στις ποτηροθήκες.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με την έκδοση Arctic να αφορά αποκλειστικά το MX-5 με τον βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. ενώ θα διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, καθώς εκτός από τις καθιερωμένες ευκολίες και ανέσεις, περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα, αισθητήρες βροχής και αισθητήρες παρκαρίσματος. 

Get it on Google Play Download on the App Store