Νέες ειδικές εκδόσεις του Mazda MX-5

Ανέκαθεν η Mazda παρουσίαζε ειδικές εκδόσεις του MX-5 και η συνήθειά της αυτή δεν κόπηκε ούτε στην τέταρτη πλέον γενιά του μοντέλου. Οι νέες ειδικές εκδόσεις του ιαπωνικού roadster είναι οι RF Custom Style και Classic Red οι οποίες θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο στα μέσα Ιανουαρίου.

Εντός έδρας λοιπόν θα παρουσιάσει η Mazda τις δύο νέες εκδόσεις του MX-5 και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, η οποία θα λάβει χώρα στην ιαπωνική πρωτεύουσα το τριήμερο 13 έως και 15 Ιανουαρίου 2017.

Στο περίπτερο της ιαπωνικής μάρκας θα δούμε τις δύο νέες εκδόσεις RF Custom Style και Classic Red, μεταξύ και άλλων μοντέλων φυσικά.

Δείτε επίσης: Νέο Mazda MX-5 περιορισμένης παραγωγής

Ας ξεκινήσουμε όμως από το ΜΧ-5 RF Custom Style, το οποίο προφανώς βασίζεται στην έκδοση με την τύπου targa οροφή του μοντέλου η οποία ονομάζεται RF και έχει να επιδείξει εμπρός και πλαϊνά σπόιλερ και νέα, διπλή απόληξη εξάτμισης πίσω.

Αυτές όμως είναι οι ορατές διαφοροποιήσεις του, καθώς διαθέτει νέα στήσιμο στην ανάρτησή του η οποία μάλιστα είναι ρυθμιζόμενη και συνοδεύεται από εμπρόσθια μπάρα θόλων και παχύτερη αντιστρεπτική.

Από την άλλη, η έκδοση Classic Red βασίζεται στην απλή έκδοση του ιαπωνικού roadster και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το κόκκινο χρώμα, το οποίο είναι σαν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτης γενιάς Mazda MX-5.

Get it on Google Play Download on the App Store