Αυτό είναι το νέο Mazda6

Μπορεί για την Ελλάδα τα μοντέλα της Mazda αν είναι άφαντα εδώ και χρόνια (λόγω απουσίας της μάρκας από την χώρα μας) με μοντέλα σαν το νέο Mazda6 όμως σίγουρα νιώθουμε ακόμη πιο πολύ την έλλειψή της.

Δείτε ακόμη: Που έχει εργοστάσια κάθε εταιρεία σε Ευρώπη-Ρωσία

Ουσιαστικά το Mazda6 ανανεώθηκε αρκετά προκειμένου να κάνει αισθητή την παρουσία του στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ενώ απέκτησε και νέο μοτέρ τούρμπο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μοτέρ τεχνολογίας Skyactiv-G το οποίο καίει βενζίνη και είναι χωρητικότητας 2.5 λτ. ενώ αποδίδει 250 ίππους και 420 Nm ροπής. Στην απλή έκδοσή του χωρίς τούρμπο, το μοτέρ αποδίδει 225 ίππους ενώ και στις δύο περιπτώσει οι κινητήρες συνδυάζονται με 6άρια κιβώτια χειροκίνητα ή αυτόματα.  

Όσον αφορά στην εμφάνισή του, το ανανεωμένο Mazda6 έχει να επιδείξει μία σειρά από εξωτερικές αλλαγές σε προφυλακτήρες, μάσκα εμπρός, φώτα εμπρός και πίσω καθώς και ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι πιο έντονες με νέο ταμπλό το οποίο έχει λυτή σχεδίαση που δίνει προτεραιότητα στην εργονομία και αφήνει χώρο για την τεχνολογία και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Αλλαγές όμως υπάρχουν και στο τιμόνι, αλλά και στον πίνακα οργάνων.

Διαβάστε επίσης: Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα σε 20 δευτερόλεπτα – Δείτε πώς να προστατευτείτε (+video)

Η ανανεωμένη έκδοση του Mazda6 θα ξεκινήσει την καριέρα της επί αμερικανικού εδάφους, την άνοιξη του 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store