Νέα ειδική έκδοση Mazda MX-5 Icon 1.5 λτ. σε 600 αντίτυπα

Στο προσεχές Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, η Mazda θα παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση του MX-5 Icon, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται από τη 1η Αυγούστου και θα διατεθεί σε μόλις 600 αντίτυπα. Ως βάση χρησιμοποιείται η έκδοση με τον κινητήρα των 1.5 λτ. απόδοσης 131 ίππων, ενώ στην Αγγλία θα πωλείται στην τιμή των 20.995 στερλινών (26.538 ευρώ).

Το MX-5 Icon θα προσφέρεται αποκλειστικά σε δύο χρώματα, το Meteor Grey Mica ή το Crystal White Pearlescent. Ξεχωριστά τους αισθητικά γνωρίσματα αποτελούν τα βαμμένα σε κόκκινο χρώμα Soul Red Metallic τμήματα, όπως είναι οι καθρέπτες, η πίσω διακριτική αεροτομή, το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και οι αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά (δεν υπάρχουν στα εικονιζόμενα αυτοκίνητα).

Τη μοναδική του εικόνα τονίζουν ακόμα οι ανθρακί ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, ενώ εξοπλίζεται ακόμα με δερμάτινα καθίσματα, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και με σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης φώτων και υαλοκαθαριστήρων.

Ο κινητήρας των 1.5 λτ. δε διαθέτει αλλαγές και έχει απόδοση 131 ίππων και 150 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το ελαφρύ αμάξωμα των 1.050 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store