Η McLaren ετοιμάζει νέο 3θέσιο Hyper-GT άνω των 900 ίππων!

H McLaren Special Operations (MSO) που αποτελεί το τμήμα ειδικών παραγγελιών της McLaren Automotive, επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες για το πρώτο στον κόσμο Hyper-GT μοντέλο, το οποίο θα είναι το πιο κορυφαίο μοντέλο της όλων των εποχών για χρήση δρόμου. Το νέο Hyper-GT της McLaren με την κωδική ονομασία BP23 (Bespoke Project 2) και τα τρία καθίσματα θα κατασκευαστεί σε 106 οχήματα, τα οποία έχουν ήδη προπωληθεί, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες παραδόσεις του θα γίνουν στις αρχές του 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της McLaren Automotive, Mike Flewitt, η BP23 θα διαθέτει εμπρός κάθισμα τοποθετημένο στο κέντρο, όπως είχε και η εικονική McLaren F1. Το αμάξωμα θα αποτελείται φυσικά από ανθρακόνημα, ενώ ονομάζεται ως Hyper-GT γιατί το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά με υψηλές επιδόσεις. Παράλληλα ένα υβριδικό σύνολο θα κάνει τη νέα αυτή McLaren την πιο ισχυρή που έχει ποτέ κατασκευαστεί, αλλά και την πιο άνετη για έως τρεις επιβαίνοντες. Κάτι που σημαίνει ότι η απόδοσή της θα ξεπερνά τους 916 ίππους της McLaren P1.

Διαβάστε ακόμα: Κόντρα στα 0-300 χλμ./ώρα με: LaFerrari vs P1 vs 918 Spyder (video)

Οι μελλοντικοί κάτοχοι της νέας Hyper-GT McLaren θα μπορούν να επιλέξουν τους χρωματισμούς και επενδύσεις της αρεσκείας τους, σύμφωνα με τα προσωπικά τους γούστα. Επίσης, όπως η McLaren F1 αλλά και όλες οι McLaren, έτσι και στη BP23 οι πόρτες θα ανοίγουν προς τα πάνω και το άνοιγμά τους θα εκτείνεται μέσα από την οροφή.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου θα ανακοινώνονται κοντά στην ημερομηνία λανσαρίσματος του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store