Αυτή είναι η πιο σκληροπυρηνική McLaren 570S

Οι ειδικές εκδόσεις των supercars πουλάνε και είναι «εύκολες» για τα εργοστάσια, καθώς δεν αρκούν παρά μερικές μετατροπές επάνω στη συμβατική έκδοση του μοντέλου για να φέρουν… ειδικό χαρακτήρα.  Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της McLaren 570S Track Pack.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο Ford Fiesta

Η ΜcLaren 570S Track Pack χάρη σε μία σειρά από αλλαγές μπορεί πλέον επάξια να κουβαλήσει τον τίτλο της πιο σκληροπυρηνικής 570S, καθώς είναι προετοιμασμένη ειδικά για χρήση σε περιβάλλον πίστας.

Συγκεκριμένα, η 570S Track Pack ζυγίζει 25 κιλά λιγότερο από τη συμβατική έκδοση της 570S τα καθίσματά της πλέον είναι από ανθρακονήματα, οι ζάντες έχουν κατασκευαστεί από ελαφρύτερο κράμα, ενώ στο εσωτερικό τη θέση του δέρματος πήρε η αλκαντάρα.

Διαφορετική είναι και η σχεδίαση της πίσω αεροτομής η οποία πλέον παράγει 29 κιλά περισσότερη κάθετη δύναμη στα 241 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: BMW M4 600 ίππων από την G-Power

Όσον αφορά τον εξοπλισμό της, η μοναδική διαφορά είναι στο πακέτο τηλεμετρίας με το οποίο εφοδιάζεται το αυτοκίνητο για να καταγράφει δεδομένα από την πίστα κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Στο αισθητικό κομμάτι πάντως οι αλλαγές είναι μικρές και εντοπίζονται στο χρώμα οροφής Dark Palladium, όπως το ονομάζει η μάρκα και στις νέες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Η συγκεκριμένη έκδοση της McLaren κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ επιπλέον, από την… απλή 570S και οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει!

Get it on Google Play Download on the App Store