Νέα πιο πρακτική, πολυτελής και άνετη McLaren 570GT

Γίνεται ένα αμιγώς σπορ αυτοκίνητο, όπως είναι η McLaren 570 να συνδυάζει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα; Και όμως γίνεται στην περίπτωση της νέας 570GT με την τονισμένη πρακτικότητα και ανέσεις σε συνθήκες ταξιδιού. 

Βέβαια μη φανταστείτε ότι χωράει πάρα πολλές αποσκευές, αλλά για τα δύο άτομα που μπορεί να μεταφέρει, τα δύο πορτμπαγκάζ συνολικής χωρητικότητας 370 λτ. επαρκούν για μια ολιγοήμερη απόδραση. Mέσω μιας νέας ανοιγόμενης πίσω γυάλινης πόρτας, ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε ένα νέο χώρο αποσκευών πίσω από τα καθίσματα, με ωφέλιμο όγκο 220 λτ., συν άλλα 150 λίτρα αποθήκευσης που βρίσκονται κάτω από το μπροστινό καπό.

Επιπλέον αυτού, η McLaren έχει τονίσει τη πολυτέλεια στο εσωτερικό, με νέα υψηλής ποιότητας δέρματα, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, αλλά και στοιχεία όπως το τιμόνι που έχει ειδική λειτουργία για εύκολη είσοδο στο εσωτερικό, πόρτες που κλείνουν πιο «μαλακά», μαζί και με μια πιο ήσυχη εξαγωγή.

Παράλληλα η ανάρτηση της McLaren 570GT είναι πιο μαλακή και η υποβοήθηση του τιμονιού λιγότερο «σφιχτή». Η απορροφητικότητα επίσης των ενεργών αμορτισέρ μπορεί να ρυθμιστεί με βάση τα προγράμματα οδήγησης Normal, Sport και Track, ανάλογα δηλαδή με τα θέλω του οδηγού.

Ο κινητήρας τέλος της McLaren 570GT δεν αλλάζει σε σχέση με τη 570S και έτσι, συναντούμε και πάλι τον 3.8 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα twin-turbo των 570 ίππων. Οι επιδόσεις παραμένουν εκρηκτικές αφού για το 0-100 χλμ./ώρα η νέα 570GT απαιτεί 3,4 δλ., το 0-200 χλμ./ώρα έρχεται σε 9,8 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store