Όλες οι νέες Mercedes του 2017-2018

Με την επιτυχία του 2016 στο τσεπάκι (1η θέση στις πωλήσεις των πολυτελών εταιρειών παγκοσμίως) η Mercedes έχει ξεκινήσει μια προϊοντική επίθεση τη διετία 2017-2018, κατά την οποία θα έρθουν στην αγορά πολλά και άκρως ενδιαφέροντα νέα μοντέλα της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και κάποια που θα επιτρέψουν στη μάρκα με το αστέρι να εισέλθει σε νέες για αυτήν κατηγορίες αυτοκινήτων. Στόχος αυτής της προϊοντικής ανάπτυξης είναι να διατηρηθεί η πρωτιά των πωλήσεων έναντι του σκληρού ανταγωνισμού κυρίως από τους άλλους δύο Γερμανούς της BMW και της Audi, αλλά και απέναντι σε αναπτυσσόμενους «παίχτες» όπως η Alfa Romeo. Εμείς, με βάση τις μέχρι σήμερα πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας παρουσιάζουμε παρακάτω το τι έχουμε να δούμε από τη Mercedes την επόμενη διετία.

Mercedes E-Class Coupe Διαθέσιμη άμεσα

Η Μercedes προσθέτει στην γκάμα της E-Class μετά την σεντάν (Saloon), την στέισον βάγκον (Estate) και την crossover (All-Terrain), τη νέα και πιο στιλάτη E-Class Coupe. Βασισμένη σε τεχνικό επίπεδο στην E-Class σεντάν διαφέρει από αυτή σχεδιαστικά ειδικά στο πλαϊνό και πίσω μέρος, εμφανίζοντας μια πιο δυναμική και ελκυστική εικόνα. Περισσότερα εδώ.

Mercedes E-Class Cabrio Στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Τον Σεπτέμβριο θα έρθει στη χώρα μας η νέα E-Class Cabrio, η οποία θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από την S-Class Cabrio, έχοντας ένα αμάξωμα με μήκος 4,823 μέτρα και φέροντας υφάσματινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή. Η γκάμα των κινητήρων προέρχεται από την E-Class Coupe, ενώ για πρώτη φορά η E-Class Cabrio θα έχει και 4κίνητες εκδόσεις. Περισσότερα εδώ.

Ανανεωμένη Mercedes S-Class Λανσάρισμα τον Σεπτέμβριο

Η Mercedes ανανεώνει τη ναυαρχίδα της προσφέροντάς της ένα επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και νέα σχέδια ζαντών 20 ιντσών. Τα μοτέρ έχουν αναβαθμιστεί, αρχής γενομένης από το 3.0 λτ. V6 των 362 ίππων, ενώ έπεται το 4.0 λτ. V8 των 463. Οι κορυφαίες εκδόσεις φέρουν φυσικά τα διακριτικά AMG και είναι οι S 63 και S 65. Περισσότερα εδώ.

Ανανεωμένη Mercedes-AMG GT Στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη του έτους

Το κορυφαίο κουπέ της Mercedes ανανεώνεται και αποκτά περισσότερη δύναμη, ξεκινώντας πλέον από τα 476 άλογα ισχύος για την AMG GT, συνεχίζοντας στα 522 της AMG GT S και φθάνοντας στους 557 ίππους της AMG GT C. Αλλαγές έχουμε και στην εμφάνιση της AMG GT, που επικεντρώνονται κυρίως στο εμπρόσθιό της τμήμα. Περισσότερα εδώ.

Mercedes X-Class Έρχεται στα τέλη της χρονιάς

Η Mercedes X-Class είναι το πρώτο pick-up στην ιστορία της γερμανικής πολυτελούς φίρμας, το οποίο έρχεται για να ταράξει τα νερά της κατηγορίας, αφού είναι και το πρώτο premium pick-up στην ιστορία. Προς το παρόν η Mercedes έχει δείξει την X-Class μόνο σε πρωτότυπη μορφή, η οποία όμως είναι πολύ κοντά σε αυτή του μοντέλου παραγωγής που θα δούμε στην Ελλάδα στα τέλη της χρονιάς. Περισσότερα εδώ.

Νέα Mercedes A-Class και A-Class Sedan Στην αγορά το 2018

H Mercedes θα παρουσιάσει την επόμενη χρονιά την πρώτη σεντάν έκδοση της A-Class, η οποία θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Concept A Sedan. Το πρωτότυπο αυτό είναι το πρώτο δείγμα της νέας γενιάς compact μοντέλων της εταιρείας, που θα αρχικά με το λανσάρισμα της νέας 5θυρης A-Class τον Απρίλιο του 2018 και στη συνέχεια με την πρώτη A-Class sedan τον Οκτώβριο του 2018. Περισσότερα εδώ.

Mercedes AMG GT 4door Στην παραγωγή το 2018

Η πρώτη 4πορτη κουπέ Mercedes-AMG GT θα παρουσιαστεί το 2018, με το νέο μοντέλο να παρουσιάζεται πριν λίγους μήνες ως πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το πρωτότυπο, έφερε επιπλέον και ένα νέο υβριδικό σύστημα κίνησης, προετοιμάζοντάς μας πιθανότατα και για την προσθήκη του στο μοντέλο παραγωγής. Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα νέα μοντέλα του διμήνου Μαΐου-Ιουνίου 

Δοκιμή Mercedes C 180 Cabrio 9G-TRONIC 

«Καυτή» Mercedes-AMG E 63 S Estate Edition 1 με 612 άλογα

Get it on Google Play Download on the App Store