Off roading με τη νέα Mercedes E-Class All-Terrain (+video)

Η Mercedes παρουσιάζει νέες φωτογραφίες και βίντεο με τη νέα crossover E-Class All-Terrain να κινείται σε εκτός δρόμου διαδρομές και να δείχνει τις ικανότητές της ακόμα και σε πιο δύσβατα σημεία.

Βασισμένη στην E-Class Estate, η All-Terrain ξεχωρίζει εξωτερικά από τα προστατευτικά τμήματα στους προφυλακτήρες και στα μασπιέ, ενώ πατάει σε ζάντες αλουμινίου 19 ή 20 ιντσών με ελαστικά ψηλού προφίλ.

Η E-Class All-Terrain είναι 29 χιλιοστά πιο ψηλή από την E-Class Estate, από τα οποία 14 χλστ. προέρχονται από τα ελαστικά με το μεγαλύτερο ύψος και 15 χλστ. από το νορμάλ επίπεδο οδήγησης. Η απόσταση από το έδαφος είναι 121 έως 156 χιλιοστά. Με την επιλογή του προγράμματος οδήγησης All Terrain, αυτομάτως αυξάνεται η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά και για ταχύτητες έως 35 χλμ./ώρα, μέσω της στάνταρ αερανάρτησης AIR BODY CONTROL.

Δείτε ακόμα: 0-250 χλμ./ώρα με Mercedes-AMG E 63 S

Για την κίνησή της υπάρχει μόνο το ντίζελ μηχανικό σύνολο των 2.0 λτ. ισχύος 194 ίππων και 400 Nm ροπής (E 220 d 4MATIC). Σε συνδυασμό με το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC και την τετρακίνηση 4MATIC, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,0 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 232 χλμ./ώρα, η κατανάλωση είναι στα 5,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 137 γρ./χλμ.

Παρακολουθείστε την E-Class All-Terrain στο παρακάτω βίντεο να κινείται εκτός δρόμου:

Get it on Google Play Download on the App Store