Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-Benz G-Class

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε τη μελλοντική Mercedes-Benz G-Class κατά τη διάρκεια δοκιμών και με βαρύ καμουφλάζ, σε ένα αρκετά αφιλόξενο περιβάλλον και συγκεκριμένα στα χιόνια.

Το all time classic εκτός δρόμου μοντέλο της γερμανικής μάρκας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2018 και από ότι βλέπουμε και στη συγκεκριμένη εικόνα, παρά το βαρύ καμουφλάζ, οι σχεδιαστικές αλλαγές του μάλλον δεν θα είναι μεγάλες, καθώς παραμένει πιστό στη σκληροτράχηλη φιλοσοφία του.

Δείτε ακόμη: Το τέλος της G-Class με μία συλλεκτική έκδοση

Φυσικά θα υπάρχουν αλλαγές στις εξωτερικές διαστάσεις του εμβληματικού μοντέλου της φίρμας από την Στουτγκάρδη, το οποίο αναμένεται να είναι μεγαλύτερο και φαρδύτερο, ενώ θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερα μετατρόχια. Μάλιστα η νέα γενιά θα είναι έως και 400 κιλά ελαφρύτερη, από το τωρινό μοντέλο, κάτι που θα την κάνει πιο οικονομική και κυρίως ακόμη πιο ικανή εκτός δρόμου. Φυσικά θα εξακολουθήσει να διαθέτει τον ίδιο τύπο πλαισίου και την ίδια τετρακίνηση με τα τρία διαφορικά, που την καθιστούν εξαιρετική εκτός δρόμου.

Κάτω από το καπό της νέας G-Class θα δούμε τον καινούριο 3.0 λτ. V6 πετρελαιοκινητήρα της E-Class 350 d και φυσικά και τις υπόλοιπες επιλογές V8 και V12, όπως όλα δείχνουν.

Διαβάστε ακόμη: Το ρεκόρ της G-Class λίγο πριν το τέλος της

Στο εσωτερικό οι αλλαγές θα είναι μεγάλες, καθώς αυτό αναμένεται να εκσυγχρονιστεί και να αποκτήσει ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και ψηφιακή οθόνη στο κέντρο του ταμπλό για το χειρισμό του συστήματος πολυμέσων.

Get it on Google Play Download on the App Store